14 juni Vrijdagavond groot zangfeest in Polanentheater!

Marijke Faber viert het feit dat ze al 30 jaar lesgeeft en organiseert in het Polanentheater een mooie voorstelling die wordt gegeven door haar leerlingen.
Voorbereidingen voor deze avond zijn al maanden bezig en naast verschillende Solo acts zullen er ook Koren en Close- Harmony groepen optreden.

Als 14jarige meisje zat ze op de IVKO die toen in Witte de witstraat zat, speelde gitaar en zong vaak met klasgenootje in het Westerpark
Ze verhuisde later naar Driebergen waar ze haar Conservatorium afmaakte in Utrecht. 16 jaar geleden kreeg ze een woning in de Staatsliedenbuurt Amsterdam waar ze haar zang en muziekpraktijk verder uitbouwde door deel te nemen aan verschillende muziekevenementen in de buurt met andere musici en docenten.
Verder organiseerde zij verschillende muziek initiatieven zoals de “Muziekcirkel Westerpark”, Zangsessies in de Pianist en Het Paviljoen, optredens op “the Sunday Market” en andere evenementen met haar leerlingen waaronder “Best of the West”.

Naast het lesgeven trad zij als artieste regelmatig op en maakte in 2006 haar eerste EP ‘Nice to Be’ met eigen composities, in 2016 kwam haar album Transformation uit. (Youtube, Spotify)
Verschillende keren trad zij ook op bij de UITmarkt, de NorthSea Jazzclub, Bimhuis, en vele ander podia’s in en rond Amsterdam. Zij toerde o.a ook in Istanbul, Spanje, Parijs.

In augustus 2018 gaf ze haar laatste concert om zich meer toe te wijden aan lesgeven en haar studie Life coach, vooral het coachen van jong talent heeft de laatste tijd haar interesse en al veel studenten hebben hun weg professioneel gevonden.
Maar ook liefhebbers van het zingen zoals het buurtkoor “Sing@9” die bestaat uit ouders van de bassischool de Bron, of de Close Harmony groep “WestSideMoods” die al 5 jaar bestaat en een hechte zanggroep is geworden.

De avond zal veel zangplezier en talent laten horen samen met een begeleidende band o.l.v. Lode de Roos (piano) met Bas en drums.
Dus we gaan het vieren!
Aanvang: 20.00 Entree:€6,- (kinderen onder 12 jaar vrij entree)
Meer info www.marijkefaber.nl

 

 

Zangsessie 29 februari 2017 in Het Paviljoen Westerpark was een groot succes!! Thema muziek uit de jaren 60 dus er komt een vervolg 26 maart! Aanvang:15.30 meer informatie info@marijkefaber.nl

 

Leerling Fleur treedt op bij Cafe Chantant, Vossius school Amsterdam
Vrijdag 3/3 en zaterdag 4/3 aanvang: 20.00 uur

De nieuwe flyer is in huis! YEAH!

Top