Rond deze kerstboom zouden we kunnen zingen….maar helaas is dat dit jaar niet mogelijk ….dus ideetje💡…deze kerstboom staat in Westerpark maar het mag ook bij een andere kerstboom, neem jezelf op met iemand samen en zing een klein stukje van een kerstlied dat je kent, of het nu van John Lennon is of Mariah Carey of oud traditioneel maakt niet uit maar hooguit 1 minutenlang
De leukste inzending krijgt een gratis zangles bij 
www.marijkefaber.nl ( kan ook online)
Doe je mee? Tot eind december blijf de actie geldig! Lets have some fun👍🏽
Zet je bijdrage op Facebook Muziek Marijke bij het bericht! Gewoon doen🤗🎶🎅🏽

Around the Christmas tree we should sing with a choir but this year it’s not possible, so if you film yourself with your smartphone alone or with some friends singers next to a Christmas tree just for one minut! You can win a singing lesson for free! online from a professional singing teacher in Amsterdam! Just put your one minut song under the post of Muziek Marijke and join us with singing to support all singers and teachers over the world!

www.marijkefaber.nl
Keep the inspiration and love for music❤️

Doe je mee?
Deze zomer Circle Songs in Westerpark of bij de zee in Den Haag.
Kosten:€ 5,-
Datum worden 7 dagen van te voren doorgegeven i.v.m het weer.

Bij het zingen van Circle-Songs sta je samen met anderen in een cirkel en zing je melodieën die ontstaan in het moment. Dit doe je door het zingend doorgeven, ontvangen en delen van vocale basismotieven. Hierdoor ontstaat op een organische manier verschillende samenklanken en harmonieën De bedenker van de Circle-Song is Bobby McFerrin. In de vocale motieven hoor je invloeden uit Afrikaanse muziek, de Jazz, Latin en Traditionele Folk.Circle-songs zijn eenvoudig van vorm en iedereen kan er aan meedoen. Je hebt geen bladmuziek nodig en zult versteld staan van je eigen improvisatietalent. Omdat je muzikaal in het moment leert reageren merk je als snel dat je vocale mogelijkheden worden vergroot. Tevens ontspan je erdoor omdat je hoofd leeg raakt en je lichaam wakker. Na een uurtje Circle-Songs ben je weer helemaal fris en opgeladen.

Leerling Dasilvian Bruce is door bij The Voice!!

 
 
Dasilvian Bruce met This Time (Blind Auditions)
Fantastisch!!! Leerling Dasilvian Bruce is door bij The Voice!!
 
 

 

14 juni Vrijdagavond groot zangfeest in Polanentheater!

Marijke Faber viert het feit dat ze al 30 jaar lesgeeft en organiseert in het Polanentheater een mooie voorstelling die wordt gegeven door haar leerlingen.
Voorbereidingen voor deze avond zijn al maanden bezig en naast verschillende Solo acts zullen er ook Koren en Close- Harmony groepen optreden.

Als 14jarige meisje zat ze op de IVKO die toen in Witte de witstraat zat, speelde gitaar en zong vaak met klasgenootje in het Westerpark
Ze verhuisde later naar Driebergen waar ze haar Conservatorium afmaakte in Utrecht. 16 jaar geleden kreeg ze een woning in de Staatsliedenbuurt Amsterdam waar ze haar zang en muziekpraktijk verder uitbouwde door deel te nemen aan verschillende muziekevenementen in de buurt met andere musici en docenten.
Verder organiseerde zij verschillende muziek initiatieven zoals de “Muziekcirkel Westerpark”, Zangsessies in de Pianist en Het Paviljoen, optredens op “the Sunday Market” en andere evenementen met haar leerlingen waaronder “Best of the West”.

Naast het lesgeven trad zij als artieste regelmatig op en maakte in 2006 haar eerste EP ‘Nice to Be’ met eigen composities, in 2016 kwam haar album Transformation uit. (Youtube, Spotify)
Verschillende keren trad zij ook op bij de UITmarkt, de NorthSea Jazzclub, Bimhuis, en vele ander podia’s in en rond Amsterdam. Zij toerde o.a ook in Istanbul, Spanje, Parijs.

In augustus 2018 gaf ze haar laatste concert om zich meer toe te wijden aan lesgeven en haar studie Life coach, vooral het coachen van jong talent heeft de laatste tijd haar interesse en al veel studenten hebben hun weg professioneel gevonden.
Maar ook liefhebbers van het zingen zoals het buurtkoor “Sing@9” die bestaat uit ouders van de bassischool de Bron, of de Close Harmony groep “WestSideMoods” die al 5 jaar bestaat en een hechte zanggroep is geworden.

De avond zal veel zangplezier en talent laten horen samen met een begeleidende band o.l.v. Lode de Roos (piano) met Bas en drums.
Dus we gaan het vieren!
Aanvang: 20.00 Entree:€6,- (kinderen onder 12 jaar vrij entree)
Meer info www.marijkefaber.nl

 

 
Zangsessie 29 februari 2017 in Het Paviljoen Westerpark was een groot succes!! Thema muziek uit de jaren 60 dus er komt een vervolg 26 maart! Aanvang:15.30 meer informatie info@marijkefaber.nl

 

Leerling Fleur treedt op bij Cafe Chantant, Vossius school Amsterdam
Vrijdag 3/3 en zaterdag 4/3 aanvang: 20.00 uur

De nieuwe flyer is in huis! YEAH!

Circle Songs zijn weer gestart en gaan deze hele zomer 2021 door in de voortuin van Villa Buitenlust Spaardammerdijk 319A Amsterdam
aanvang: 19.30 op Donderdagavond en vanaf augustus op woensdagavond!
kosten zijn €8,- en mocht je iemand meenemen dan krijg je €2,- korting bij de eerste keer
meer over Circle Songs kun je lezen op de pagina zangworkshop

CIRCLE SONGS

Circle Songs Amsterdam

Circle Songs Den Haag

Top