Close-Harmony groepen voor beginners en gevorderden
– Workshops voor bedrijven (al zingend de stress eruit)
– Voor particuliere groepen als inspiratie en voor vrienden die wat anders samen willen doen dan een etentje
– Op feesten, festivals en evenementen

Het doel van de zangworkshops is de stem beter te leren ervaren. Door beweging en het ervaren van je lichaam kun je op een speelse manier je grenzen verleggen. Met behulp van technische ‘tools’ leer je je stem los te maken. De cursus is bedoeld voor zowel ongetrainde als getrainde stemmen en voor ieder die vast loopt in zijn stem en dit wil doorbreken. Of als je gewoon lekker veel wilt zingen.


CIRCLE SONGS

Bij het zingen van Circle-Songs sta je samen met anderen in een cirkel en zing je melodieën die ontstaan in het moment. Dit doe je door het zingend doorgeven, ontvangen en delen van vocale basismotieven. Hierdoor ontstaat op een organische manier verschillende samenklanken en harmonieën 

De bedenker van de Circle-Song is Bobby McFerrin. In de vocale motieven hoor je invloeden uit Afrikaanse muziek, de Jazz, Latin en Traditionele Folk.

Circle-songs zijn eenvoudig van vorm en iedereen kan er aan meedoen. Je hebt geen bladmuziek nodig en zult versteld staan van je eigen improvisatietalent. Omdat je muzikaal in het moment leert reageren merk je als snel dat je vocale mogelijkheden worden vergroot. Tevens ontspan je erdoor omdat je hoofd leeg raakt en je lichaam wakker. Na een uurtje Circle-Songs ben je weer helemaal fris en opgeladen.

Opgeven kan via: https://www.facebook.com/Circle-Songs-104033544717710/

Top