Les mogelijkheden en prijzen:

Privéles: in de privéles is er veel aandacht voor het ontdekken van je eigen stem, en leer je verschillende technieken op adem en stemgebied. Het zingen van diverse stijlen in de pop/jazz/soul/rock muziek. Leren om te gaan met microfoon tekst frasering en improvisatie. En er wordt aandacht besteed aan het overbrengen van gevoel in een song en performance. Verder werken we ook aan zingen en bewegen, hoe kun je je stem ondersteunen met beweging en hoe helpt dit bij expressie en kracht, je lichaam is je instrument dus lichaamsbewustheid hoort hier ook bij.

Dwarsfluitles: zowel  klassieke lessen als lichte muziek en improvisatie. Hierbij wordt gelet op klank, techniek, ademsteun en het leren van verschillende ritmes en stijlen in de muziek. In de lessen besteed ik veel aandacht voor samenspel en in de lichte muziek het leren van improviseren op o.a. een jazzschema

Singer/songwriter lessen: gitaar/piano begeleiding , tekstschrijven, het leren van compositie en vorm. In deze lessen wordt er vooral gewerkt aan je eigen inspiratie en leer je ‘tools’ om je muziek goed op te schrijven en vorm te geven. Door het opnemen van melodieën kun je al snel via een schema je muziek ondersteunen en voor je het weet staat er een nieuwe song!

 

Talentcoaching: Voor diegene die zich wil opgeven voor een talentenwedstrijd of zich moeten voorbereiden voor een auditie of toelatingsexamen muziekopleiding. In een paar lessen kun je goede tips krijgen om je beter en steviger te presenteren.
Verschillende leerlingen hebben al prijzen gewonnen of zijn doorgestroomd naar een professionele opleiding, musicalopleiding, rockschool, conservatorium of hebben meegedaan aan een talentenwedstrijd met succes!

Extra:

* In de lessen wordt er veel gewerkt met backingtracks via YouTube of Spotify, maar het is ook mogelijk om piano of gitaar begeleiding te krijgen.

*Privélessen kunnen op maat worden geleverd.
Je kunt wekelijks of om de week les nemen, of misschien is een korte cursus van 10 of 5 lessen iets voor jou.


*Lesdagen zijn dinsdag en vrijdag
Tarieven:

Top