Mindfulness

Naast muziek en beweging geef ik ook Mindfulness /Mindset en Compassie training, dit geef ik o.a in SportCity HHT Amsterdam (groepsles). Mocht je geen lid zijn van de sportschool dan kun je een dagkaart kopen (€10,-) die 24 uur geldig is, dus kun je ook andere lessen volgen in de sportschool of even rondkijken als je dat wilt. Ook is het mogelijk om een privé sessie af te spreken, we gaan dan dieper in op de individuele behoefte en wat je zelf zou willen veranderen.

Mindset gaat meer over patronen veranderen die je tegen houden om je voornemens vol te houden. Mindfulness is meer bewust in het moment zijn met volle aandacht en door o.a. meditatie oefeningen dit meer eigen te maken. De concentratie verbetert hierdoor en je ontwikkeld meer innerlijke rust.
Vaak worden we afgeleid en is er veel ruis om ons heen, dus goed voelen wat je nu wilt wordt soms moeilijk om te ervaren. Mindfulness en Compassie training helpen je om bewuster te leven en beter in contact te komen met je intuïtie. We leren zonder oordeel onze gedachtes gade te slaan, waarbij we de adem als anker gebruiken om weer met onze aandacht naar binnen te gaan. Gedachten en emoties komen meer in evenwicht en je zult bewuster gaan leven. Het onderdeel compassie is met meer mildheid jezelf onderzoeken en het oordelen wat meer daarin los te laten, we ‘moeten’ veel van onszelf en dat kan in de weg gaan staan om lekker in een flow te leven en te werken. Hierdoor raken we vaak veel onnodige energie kwijt en kunnen vervolgens weer verstrikt raken in frustraties.

Mindfulness, Compassie en Mindset werken het best in je leven als je dit regelmatig beoefend doormiddel van meditatie, affirmaties, inquiry en bodyscan. Elk moment is waardevol en meer in het moment zijn zal je meer verdieping geven en inzicht in jezelf.

Tarief groepsles:€10,- (60 min.)

Tarief prive:€60.- (90 min) mail naar : info@marijkefaber.nl voor het maken van een afspraak

Top