Naast muziek ben ik ook Mindfulness /Mindset en Compassie Coach en geef ik o.a groepsles op de zaterdag van 13.00 tot 14.00 in SportCity HHT Amsterdam. Ben je geen lid van de sportschool dan kun je toch deze les volgen, een dagkaartje kost €10,-en is 25 uur geldig dus kun je gelijk de sportschool bezoeken en/of nog een andere les volgen die dag. Het is ook mogelijk om een privé sessie af te spreken, we gaan dan dieper in op de individuele behoefte en wat je zelf zou willen veranderen.

Mindset gaat meer over patronen veranderen die je tegen houden om je voornemens vol te houden. Je hebt bijvoorbeeld een fixt-mindset of een grown-mindset.

Mindfulness is meer bewust zijn in het moment en dit door o.a. meditatie oefeningen meer eigen te maken. De concentratie verbetert hierdoor en je ontwikkeld meer innerlijke rust.

We worden vaak afgeleid en er is veel ruis om ons heen, dus goed voelen wat je nu wilt of wat je nu voelt kan dan moeilijker worden. In de mindfulness wordt ook veel met adem gewerkt als ‘anker’ de adem is ook je innerlijke com-pas en daar meer bewust van zijn maakt al dat je meer in het moment gaat leven. Mindfulness en Compassie training helpen je om bewuster te leven, je concentratie te verbeteren en meer in contact te komen met je intuïtie. We leren zonder oordeel onze gedachtes gade te slaan en maken meer contact met onze innerlijke wereld. Gedachten en emoties komen meer in evenwicht en je zult bewuster en met meer compassie in het leven staan.

Tarief groepsles:€10,- (60 min.)

Tarief prive:€60.- (90 min.)

Top