23 thoughts on “Recensies

 1. Heb oa in een groepje ( west side moods) les gekregen van Marijke en daarin veel plezier ervaren en mezelf uitgedaagd door ook solo een liedje te leren en uit te voeren. Ik vind Marijke naast een hele goede zang coach (die het beste uit je probeert te krijgen ) ook vooral een heel fijn en energiek mens! ⭐️⭐️⭐️

 2. ik vind zingen heerlijk. en dan vooral met de Jabbertaal bij Marijke. Jabbeetaal is een fantasietaal zonder bestaande woorde waardoor je je gevoel een expressie kan geven. Marijke doet dit in de vorm van CIRCLE SONGS waarbij spontaan een harmonieus, ritmisch geheel ontstaat. Marijke is enthousiast, professioneel,, creatief en bordevol ideeen! en ik kan me er helemaal in vinden! Jabbertaal, ! Je stem is klank!! meer dan alleen woorden.. 🎶❣️🎶 KOM!

 3. Betty Niesing says:

  Marijke geeft op haar eigen vrolijke, bekwame, creatieve manier nu ook CIrcle Songs, vooralsnog heerlijk in de buitenlucht. Het is heel leuk om te doen en in no time ben je aan het zingen met een stel mensen. Marijke tovert ritmes en melodielijnen uit haar hoed alsof het niets is, en wij zingen dat na. En zo ben je voor je het weet meerstemmig aan het zingen. Plezier staat voorop !
  Heerlijk om te doen.

  1. Willy Arjaans Galama says:

   Daar ben ik het helemaal mee eens. Gisteren op 1 juni een heerlijke circle song mee beleefd en gezongen bij het buurthuis Westerpark. Terwijl het grootste deel van mijn leven gezegd werd dat ik niet kon zingen (alleen maar vals…) heb ik altijd veel plezier aan zingen gehad. Sinds ik Marijke ken weet ik dat ik ook zuiverder kan zingen. Bezig zijn met klanken, improvuseren, steeds een wisselende groep, maakt het spannend en heel erg leuk om te doen. Een aanrader, sluit je gewoon een keertje aan!

 4. Dank je wel Marijke! Je bent een super coach. Je ziet en hoort meteen waar de verbetering in zit. EN je brengt het heel goed over. Fijn ook dat we van alles hebben opgenomen zodat ik het ook zie en hoor. Ik waardeer jouw directheid enorm. Fijn Ik kan er goed thuis mee aan de slag, dank je wel!

 5. Ik ben nog niet klaar:
  Enorme steun is Marijke in het opdoen van podiumervaring. Heeft veel bijgedragen aan mijn liefde voor de muziek en zelfvertrouwen.

 6. Allereest: ik ben oud leerling van Marijke en heb van 12-17 jaar privé zanglessen bij haar gevolgd.

  Jeetje, waar moet ik beginnen. Ik ben ongetwijfeld zeer te spreken over de gehele aanpak van Marijke in haar lesgeven. Marijke verwerkt haar (niet geringe) ervaring in zowel het technische als mentale aspect van leren zingen en weet zich daarmee te onderscheiden van andere muziekdocenten. De diepgang van de lessen hebben mij erg geholpen. Maar haar grootste kracht is misschien wel focus. Sinds mijn 12e volgde ze iedere week mijn ontwikkeling, speelde ze daar scherp op in en stippelde mijn leerweg verder uit. Echter kijkt Marijke niet alleen technisch, maar enthousiasmeert ze en stimuleert ze het vinden van jouw eigen stijl en creativiteit.
  De overtuiging en doortastendheid waarmee ze dat doet maken haar zo bijzonder.
  Als oud-leerling onderhouden Marijke en ik nog steeds ons contact en dat is niet voor niets. Een zeer waardevol contact, hopelijk voor het leven.

 7. Marijke is de beste zang-coach ooit. Ik weet niet wat ik zonder haar zou moeten❤️🔥

 8. Sacha van Duffelen-Kramer says:

  Marijke is de Godmother van de zang.
  ; )
  En voor mij is zij niet alleen een zangcoach maar ook een fantastische lifecoach.
  Ik ben ontzettend blij en dankbaar voor het feit dat Marijke op mijn pad is gekomen.

 9. If you want to learn how to play the flute no look further than to Marijke Faber. Technique, sensibilities and lots of creativity. In her lessons you will learn how to embrace your instrument and your experiences so that the music becomes an extension of yourself. Marijke offers challenging studies and creative practice while being sensitive to your needs.

 10. Ruim drie jaar zit ik nu bij de close harmony groep ‘West Side Moods’ en het is elke week weer een feestje om met elkaar te zingen onder begeleiding van Marijke. Ze daagt ons uit om uit onze comfortzone te komen, schaaft aan onze zangtechnieken en we hebben een hoop lol samen. Ons repertoire is heel divers, Marijke weet overal een creatieve swing aan te geven!

 11. Marijke is de ideale dwarsfluitjuf. Juist omdat ze geen juf is, maar een artiest. In augustus vier ik mijn 24 jarig leerlingvanMarijkejubileum. Niet al die tijd les, maar wel plezier in het fluitspelen.

 12. Ik volg al jaren lang met plezier muzieklessen bij Marijke.. Ooit begonnen als kind met dwarsfluit en later zangles. Priveles, workshops en het close harmonie groepje. Plezier staat bovenaan, maar Marijke blijft me ook altijd uitdagen om weer nieuwe dingen te leren. Dat doet ze met humor, met passie en creativiteit. Ik heb me vocaal leren uitten. Daardoor ervaar ik vrijheid in het zingen! Wat ook super fijn is dat ze altijd aansluit bij persoonlijke muziek interesses of stijl. Dus les bij Marijke is voor iedereen!

 13. Ik zit nu zo’n 3 jaar op les bij Marijke en zit in het groepje West Side Moods. Het is altijd weer een feestje om te gaan zingen en we hebben al een paar keer opgetreden. Ik heb geleerd wat mijn eigen stemgeluid is en gemerkt dat ik zoveel meer kan met mijn stem. Mijn focus en concentratie ging in het begin nog alle kanten op maar is nu veel scherper geworden. Ik vind Marijke een hele goede docent met veel passie en humor voor haar vak!

 14. Marijke is een zeer veelzijdige zangdocente.
  Ze weet via allerlei technieken de beste klanken uit ieders stem naar voren te halen. Met hier en daar wat humor weet ze je op je gemak te stellen. Het zangplezier staat voor Marijke bovenaan de lijst. Ik sta soms verstelt van wat ik allemaal al heb geleerd in minder dan een jaar tijd. Marijke neemt me echt mee op ontdekkingsreis. Geweldige ervaring!

 15. Marijke gebruikt tijdens haar lessen verschillende technieken om je stem aan te wakkeren en op een veilige manier je zang volume te gebruiken. Hierbij worden niet alleen je stembanden en mondspieren aan het werk gezet maar ook je hele lichaam. Soms komen tijdens het oefenen vreemde klanken uit en dan word je opeens getrakteerd op het verborgene van je stem.
  Ik volg al enkele jaren privé les bij Marijke. Zij blijft me uitdagen en inspireren met haar eigen muziek en doorzettingsvermogen.

 16. Ik volg al lang les bij Marijke en dat doe ik omdat ze heel precies is in haar feedback. Ze hoort je eigen geluid, en ondersteunt dat met technische verbeteringen. Ik heb helemaal niet het idee dat ik op een bepaalde manier moet leren zingen; ze helpt me juist beter te zingen zoals ik zelf ben. Dat voelt heel goed en bevrijdend. Elke les is weer een persoonlijke en technische zangles. Erg fijn!

 17. Ik ben nog vers met samen zingen en absolute beginner met zangles. Het voelt goed bij Marijke haar houding en aanpak is kalm, direct en oprecht met veel kennis, kwaliteit en ervaring. Je lichaam is je instrument dat is de essentie van de werkwijze in de les.

 18. Ik heb nu al 10 jaar les van Marijke en ik kom steeds terug. Ze zorgt ervoor dat je je niet alleen de techniek leert te beheersen maar ook je persoonlijkheid op het podium beter leert te ontwikkelen. Ze zoekt de aanpak die het best bij jou past en laat je zien waar je allemaal toe in staat bent. Onder haar begeleiding heb ik o.a. de talentenjacht van het Concertgebouw Open weten te winnen en nieuwe contacten opgedaan binnen de muziek. Super fijne lessen, een aanrader!

 19. Hele leuke, goede en gezellige lessen! Veel laagdrempelige voorspeelmiddagen, waar je je geoefende liedjes kan laten horen.

 20. Thomas Hermans says:

  Marijke is een enorm goede zangeres en een passievolle en gedreven docent. Aanrader!

 21. Ik heb jaren privéles gehad bij Marijke, en heb heel erg veel plezier gehad! Serieus maar ook plezier. We hebben allerlei stijlen geprobeerd, we hebben hard gewerkt aan zangtechnieken en heel erg veel kansen om optredentjes te doen!

 22. Ik volg momenteel de Zangworkshop bij Marijke en zit in de groep “WestSide Moods”.
  Heel leuke groep waar we met veel plezier meerstemmig zingen en creatief met onze stemmen allerlei stijlen leren.
  Marijke laat je hard werken met je stem maar er wordt ook veel gelachen. Helemaal top!!

Leave a Reply

Top